itulau_fanua

tala fou

Va'aiga lautele o le fa'amaloloina ole UV ole alamanuia mea fou

O tekinolosi fa'amalolo UV o se mea e sili ona lelei, fa'alelei-si'osi'omaga, fa'asao malosi ma le maualuga o mea fa'atekonolosi i luga o le eleele.E mafai ona vave faʻamalolo ma valivali i le faitau afe o taimi o le saoasaoa o vali masani poʻo vaitusi, ma fausia ai se vaega o le ata puipui malosi.

UV curable oloa e tele lava ina aliali mai i foliga o UV curable coatings, UV curable inks, UV curable adhesives, photosensitive lomitusi ipu, photoresists, ata vave prototyping mea, ma isi. , vave toe faaleleia ma isi fanua.

O le mea sili ona mata'ina o oloa fa'amaloloina o le UV o le vave fa'amālōlōina, aemaise lava pe a fa'atusatusa i faiga fa'amama fa'amama masani.

O le togafitiga o le UV e sili atu foi ona ogatusa ma manaoga aupito lata mai o le siosiomaga, o lea i nai tausaga ua tuanaʻi, ua televave lona manaʻoga.

O le isi mafuaaga taua e faʻalauiloa ai le tuputupu aʻe o maketi o oloa faʻamalolo UV o le faʻatupulaia lea o manaʻoga faufale tetele o atunuʻu atinaʻe tetele ma itulagi i le lalolagi.

2、 Fa'atasiga i le va o le fa'amaloloina o le UV ma pisinisi i luga ma lalo

Ole filifili ole alamanuia fou ole vaila'au ole UV e mafai ona vaevaeina ile vaega pito i luga ole vaila'au ma mea fa'apipi'i feso'ota'i, ole ogatotonu ole gaosiga ole vaila'au fa'amālōlō fa'aola ma fa'amama fa'ameamea fua, ma le pito i lalo o tagata fa'atau fa'atauga fa'apea. e pei o lomitusi vaitusi, mea fau fale, mea faigaluega fale, taavale, vaega faaeletonika, vaega opitika, fiber opitika ma microelectronics.

I le avea ai o se soʻotaga i le UV curing formula products, o le UV curing mea fou o loʻo tu i le ogatotonu ma le pito i luga o le filifili alamanuia.

O mea autu autu e manaʻomia e le UV curing mea fou alamanuia o vailaʻau, e aofia ai le acrylic acid, epoxy propane, epoxy resin, trimethylolpropane, ma isi.

Ole tau ole alamanuia vaila'au ole a a'afia tele ile tulaga e pei ole fesuiaiga ole tau ole suau'u ma le sapalai ma le mana'oga.O le alamanuia pito i lalo o le fa'amaloloina o mea fou a le UV o le maketi o oloa fa'ata'otoga a le UV, e aofia ai ma pisinisi tetele se tolu: Ufu fa'amalologa, vaitusi fa'amalolo UV ma mea fa'apipi'i fa'amalolo UV.

O oloa e faʻaaogaina lautele i vaega pito i lalo, toetoe lava a vavalalata i vaega autu o le olaga i aso uma, mai mea faʻaeletoroni, mea teuteu fale i vailaʻau ma togafitiga faafomaʻi.

O le mea lea, o le faʻaauauina o le tuputupu aʻe ma le alualu i luma faatekinolosi o le alamanuia pito i lalo o loʻo i ai se aafiaga tele i le faʻamaloloina o le UV pisinisi fou, ma o suiga o tau ma suiga o manaʻoga maketi o pisinisi i lalo o le a aʻafia ai le manuia o le faʻamaloloina o le UV pisinisi fou.

I le taimi lava e tasi, talu ai o le faʻatinoga o le faʻamaloloina o le UV mea fou e iai se aafiaga taua i le faʻatinoina o oloa i lalo, o le suiga o tekonolosi ma le faʻaleleia o alamanuia i lalo e iai foi se aafiaga tele i luga o le faʻamaloloina o mea fou a le UV.

1


Taimi meli: Tes-26-2022