itulau_fanua

tala fou

Iloiloga o faʻafitauli masani i le UV offset lomitusi

Faatasi ai ma le faʻaogaina o mea lomitusi e le mafai ona faʻaaogaina e pei o pepa auro ma siliva ma pepa faʻafeiloaʻi leisa i totonu o pusa sikaleti, o loʻo faʻateleina foʻi le faʻaogaina o le UV offset lomitusi i le lolomiina o pusa sikaleti.Ae ui i lea, o le pulea o le UV offset lomitusi faiga e fai lava si faigata, ma le tele o faafitauli lelei e faigofie ona tupu i le faagasologa o le gaosiga.

Fa'aitala vaitusi
I le faagasologa o le lolomiina o le UV offset, o le a tupu le mea mataʻutia iila pe a alu le vaitusi vaitusi i le saoasaoa maualuga mo se taimi umi, e mafua ai le le lelei o le inking, ma o le paleni o vaitusi ma vai e faigata ona faʻamautinoa.
O loʻo maua i le gaosiga moni o se vaega o vaitusi fou e le mafai ona maua ai se iila iila i le masina muamua o le faʻaaogaina, o lea o le faatofuina o le vaitusi rollers i totonu o le vaitusi faʻaitiitia faʻapipiʻi mo le 4 i le 5 itula i masina uma e mafai ona toe faʻaleleia atoatoa le faatinoga o le. o lo'o fa'avili vaitusi, fa'apea e fa'aitiitia ai le fa'atupuina o le fa'aiila iila o lo'o vaitusi.

Fa'alautele le vaitusi
E pei ona tatou iloa uma, o le vaitusi UV e sili ona pala, o lea o le a faʻalauteleina foi le vaitusi o loʻo siomia e le UV offset vaitusi.
Pe a faʻalauteleina le vaitusi, e tatau ona faia togafitiga talafeagai i le taimi e aloese ai mai aʻafiaga leaga.O le mea pito sili ona taua o le puipuia lea o le faʻalauteleina mai le faʻateleina o le mamafa i luga o le vaitusi vaitusi, a le o lea o le a mafua ai le faʻafefe, gel gau ma isi mea faʻapitoa, ma e oʻo lava ina afaina ai le UV offset lomitusi masini i mataupu ogaoga.

Lomitusi sese
Ole le sa'o ole lomitusi ile lolomi ole UV ole pepa sikaleti e mafai ona vaevaeina ile lua ituaiga.
(1) E le mautu le lolomiga lanu lanu o le UV.
I lenei tulaga, o le faasologa o lanu e tatau ona fuafua lelei, ma o le moli UV i le va o lanu lanu e tatau ona aloese i le mamao e mafai ai.E masani lava, o le paʻepaʻe vaitusi paʻepaʻe o le lomiga muamua e mafiafia ma faʻamaʻi le UV;Pe a lolomiina le vaitusi paʻepaʻe mo le taimi lona lua, o le vaitusi o le a manifinifi e aunoa ma le faʻamaloloina o le UV.A maeʻa ona lolomi faʻatasi ma isi lanu lanu, e mafai foi ona ausia le aafiaga mafolafola.
(2) O le tele o vaega o lomitusi fanua e le moni.
E tele mea e a'afia ai le vaega tele o lomitusi fanua.Ina ia aloese mai le tele o vaega o le lomitusi fanua, siaki muamua pe sa'o le mamafa o le vaitusi e fa'amautinoa ai e leai se iila o le vaitusi;Fa'amaonia e sa'o le fa'agasologa o fa'asologa o le vaipuna;O luga o le palanikeke e tatau ona saʻoloto mai le palapala, pine, ma isi.. E le gata i lea, o le suʻega ua faʻamaonia o le faʻapipiʻiina o le ea o se vaega pe a maeʻa le lolomiina o le fanua tele o le a i ai se aafiaga vave i le faʻaleleia o le mafolafola o lomitusi fanua tele.

Toso tua vaitusi
I le UV offset lomitusi, vaitusi tua-toso o se toilalo masani, aemaise lava ona o le UV offset lomitusi vaitusi e le o faamalolo atoatoa pe a uma le irradiation UV, ma e le o pipii mau i le substrate.I lalo o le aafiaga o le lolomi lolomi o lanu lanu e sosoo ai, o le vaitusi e toso i luga ma pipii i le palanikeke o isi lanu lanu.
Pe a tupu vaitusi tua-toso, e masani lava e mafai ona foia e ala i le faaitiitia o le vai o le vaega o le lanu vailaau o le UV, faateleina le vai o loo i totonu o le vaitusi vaega lanu ata, ma faaitiitia le mamafa lomitusi o le vaitusi vaega lanu lanu;Afai e le mafai lava ona foia le faʻafitauli, fofo ile UV
O lenei faʻafitauli e mafai ona faʻaleleia e ala i le faʻaopopoina o se aofaiga talafeagai o le vailaʻau faʻamalosi i le vaitusi o le faʻailoga lanu.E le gata i lea, o le matua o le palanikeke paʻu o se mafuaʻaga taua foi mo le mea e toso ai le vaitusi.

Le lelei le lomitusi o barcode
Mo le UV offset lolomi o pusa sikaleti, o le tulaga lelei o le lomitusi pa'u o se faailoga autu.E le gata i lea, ona o le malosi o le ata o le auro ma le siliva pepa pepa i le malamalama, e faigofie ona mafua ai le le mautu o le pa code detection poʻo le maualalo foi.E masani lava, e lua tulaga taua pe a le ausia e le UV offset barcode o le pusa sikaleti le tulaga masani: tikeri faaletonu ma le decoding tikeri.Pe a le maualuga le tulaga faaletonu, siaki pe o le lomitusi paʻepaʻe vaitusi mafolafola ma pe o le pepa ua ufiufi atoa;A le o'o le decodeability i le tulaga masani, siaki le vaitusi emulsification o le barcode lomi lanu lanu ma pe o le barcode e ghosting.
UV offset lomitusi vaitusi ma vaega lanu eseese e eseese transmittance i UV.E masani lava, o le UV e sili atu ona faigofie ona ulu i totonu o lanu samasama ma magenta UV offset lomitusi, ae e faigata ona ulu i totonu o le cyan ma le lanu uliuli UV offset lomitusi, aemaise lava lanu uliuli UV offset lomitusi.O le mea lea, i le UV offset lomitusi, afai e faateleina le mafiafia o le lanu uliuli UV offset vaitusi e faaleleia ai le aafiaga lomitusi o barcode, o le a iu i le faamagoina le lelei o le vaitusi, le pipii lelei o le vaitusi vaega, faigofie ona pauu ese, ma e oo lava leaga. pipii.
O le mea lea, e tatau ona totogi faʻapitoa le mafiafia o le vaitusi lanu uliuli i le UV offset lomitusi e puipuia ai le paʻu mai le pipii.

Teuina o vaitusi lolomi fa'ase'e UV
UV offset lomitusi vaitusi e tatau ona teuina i se nofoaga pogisa i lalo ole 25 ℃.Afai e teuina i se vevela maualuga, o le a faʻamalosi ma faʻamaʻa le vaitusi lolomi UV.Aemaise lava, o le UV offset auro ma le siliva vaitusi e sili atu ona faigofie i le faʻamalosia ma le leaga o le iila nai lo le lautele o le UV offset vaitusi, o lea e sili ai le aua le teuina mo se taimi umi.
I se faapuupuuga, o le UV offset lomitusi faiga e faigata ona iloa.O tekinisia o pisinisi lomitusi pusa sikaleti e tatau ona mataʻituina ma le faʻaeteete ma aotele i le gaosiga o lomitusi.I luga o le faʻavae o le aʻoaʻoina o nisi o malamalamaga faʻapitoa e manaʻomia, o le tuʻufaʻatasia o aʻoaʻoga ma le poto masani e sili atu ona fesoasoani i le foia o faʻafitauli o loʻo feagai ma le UV offset lomitusi.

Iloiloga o faʻafitauli masani i le UV offset lomitusi


Taimi meli: Mati-23-2023